Pieni enkeli

Runoilija SuperHenukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tavallinen kadun tallaaja, mutta joskus runosuoni pulppuaa. Tällainen saitti on silloin hieno juttu - täällä kohtaavat runo ja sen tuttu - syntyy niistä mausteikas huttu.
Runo on kuin pieni joki; se virtaa joka säällä - jäätyy ja sulaa, pukee ja riisuu - valkeaa sillä on talvella päällä - vaan ei liukastu runohelmi jäällä - miten voisikaan - oman kantensa päällä.
Runo on myös hyvä ystävä, joka kuuntelee ja lohduttaakin - antaa voimia ja kannustaa.
Vaikka välillä tekee hyvää fiilistellä, niin pilkettä silmäkulmaan kaikille! Pilke - se hiljaisten hetkien tilke - arkisten asioiden sidosaine - on ehkä runoakin parempi elämänlanka - lasit eheinä pitelevä sanka. :)

...koska kauneimmat ajatukset ovat useimmiten
vain haaveita, hetken harhaa tai keksittyä satua...
 
Pieni pieni pieni
enkeli
Lennä lennä hiljaa
luokseni
Tee päivästä parempi
tee illasta kauniimpi
Ole aina lähellä
luonani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana pikku runo. Lämmitti mieltä lukiessani sitä. Hyvää Uutta vuotta sinulle!

(ton suluis piti olla salaisuus , mut kuin se noin suuril puhkes kukkii.. varmaan joku tonttu näpsäytti näppylöit caps lockissa:)),
on siul kuitenki joku pien ENKELI AINA MUKANAS!!!

sulosointuinen jouluruno..
(SINULLAHAN ON AINA PIENI ENKULI OLKAPÄÄLLÄ.. MUISTAN MINÄ SEN.. TAKAA VUOSIEN)

 

Käyttäjän kaikki runot