Maailmoiden viivalla

Runoilija Salvia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pohtiessani oman taustani tarinaa

eksyin sinun tarinaasi jossa

henkisen kotimme ovi

on avautunut hiekkaan

jota puhallamme symboliksi

yhteytemme sinetiksi

Asgardin maille

meidän maailmaamme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo, mulla tuli heti mieleen jokin fantasiakirja tästä runosta -en kyllä osaa sanoa, että miksi : ) Mutta siis hieno ja ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot