Sinä yönä

Runoilija Salvia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä yönä tuuli huusi
oksat löivät ikkunaan
puut kokivat kuolemaa
tinjamit lensivät juurineen
kuu huusi yksinäisyyttään
pilvien kiitäessä kiireessään

-

hiljainen huokaus huulillasi
lämmin käsi kädelläni,
sydämesi syke poskeni alla
oli enemmän kuin
minä rakastan sinua

-

minä annan sen
minkä luonto menetti
otan vastaan sen mitä
luonto antoi
pidän käden kädessäsi

-sanat säästään päivään seuraavaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo♥
suosikkeihin menee :)

 

Käyttäjän kaikki runot