ODOTUSTA

Runoilija kultapiisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turkoosi taivaanranta
muistuttaa minua siitä merestä,
jonka rannalla sinä istut.

Punertavat pilvenreunat
kertovat siitä rakkaudesta,
jolla minä kuvaasi katson.

Tummaan avaruuteen eksyvä taivas
on kuin se loputtomalta tuntuva ikävä,
joka asuttaa vielä sydäntäni.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän Kaunis.
Turkoosi taivaanranta... tämänhetkinen suosikkivärini tuo turkoosi... *huokaus*

Kaunis..Kaunis.
Pidin Todella!!

Onnea syntynäpåivänäsi.

Upea runo merellisissä tunnelmissa...Hyvää merkkipäivää sinulle tänään!

 

Käyttäjän kaikki runot