Seireeni horisontissa

Runoilija kultapiisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Horisontissa
ja sen takana

Taivaanrannassa
minusta kaukana

Siellä laulavat seireenit
luoksensa sua

Niiden äänessä kauneus
muista et mua

Kuinka voisit jos näit
mut eilisen silmin

silloin kun vielä
kaiken turhuutta itkin

Nyt silmissä liekki
on palavaa tulta

Et tunne kuumuutta
on sydänkin turta

Seisten siinä
rannalla meren

Katson selkääsi
kauemmaksi menen

Ehkä vielä tänään
vuodatan kyyneleen

Otan varmemmin
vielä yhden askeleen

Katselen hahmoa
lumottuna kulkevaa

Seireeni odottaa
uhriansa seuraavaa

Horisontissa
ja sen takana

Taivaanrannassa
minusta kaukana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Seireeneillä on juuri tuollainen vaikutus, hyvässä ja pahassa. Upea runo.

Nätti runo.

 

Käyttäjän kaikki runot