vs.

Runoilija kultapiisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun sanani
Sinun sanasi
-kumpi osuisi paremmin?

Toisen silmien sini
Toisen vihreys
-kumpi olisi pistävämpi?

Samat uhkaukset
Sama tahdonvoima
-kumpi väistäisi ensin?

Pelko huomisesta
Toivo paremmasta
-jospa vain käteltäisiin?

Selite: 
...ehkä jopa halattaisiin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot