Suojaväri

Runoilija kultapiisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paljain käsin revit irti pintakerrostani.
Sitä huolella naamioimaani.

Eikö mieleesi ole tullut,
että tällä kaikella olisi tarkoituksensa.

En ole kuin entisaikojen saalistajat sotamaalauksineen.
Olen nykyaikainen pakoilija suojavärityksineen.

Pakoilen varmasti suojellakseni itseäni, sisintäni
--jokaisella on keinonsa.

Ei silti sisälläni ole mörköjä, vaan satujen keijukainen.
Ei ehkä niinkään kaunis, mutta ainutlaatuinen.

Olethan varovainen repiessäsi.
Tiedäthän, en oikein pärjää ilman siipiäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monilla perhosilla on hyvä suojaväri. Yökköset ja kiitäjät. Monet päiväperhoset ovatkin kukikkaita. Herukkaperhosella on hyvä suojaväri.

Kaunis runo.

Joillain on mörköjä, joillain keijukaisia. Silti jokainen on ainutlaatuinen =)

 

Käyttäjän kaikki runot