Varjona valossa

Runoilija 70e83385fe722e32347e7f3d39265690

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 13:40

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Under construction
 

Kaikkia niitä kysymyksiä ilman vastausta
Pahempaa on tietää yksi vastaus ilman kysymystä

Kaikkea sitä pahaa, mitä sisällään kantaa
Raskaampaa on tunne onnesta, jonka tietää turhaksi

Kaikkia niitä muistoja, jotka satuttavat
Pahempaa on ne unohdetut, yksikin niistä

Kaikkia niitä saavutettuja unelmia
Enemmän painaa yksi saavuttamaton

Kaikkia niitä vuodatettuja kyyneleitä
Pahemmin polttavat ne, jotka eivät tulleet

Kaikkia niitä mahdottomia asioita
Enemmän pelottavat ne, jotka voi saavuttaa

Kaiken tämän pimeyden keskellä, valo voi sokaista
Yhdestä hymystä, koko maailma hajota

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot