Kaksoismerkitys

Runoilija peikkoenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin tassutella luoksesi ja käpertyä syliin.


*** Toivoisin, että lukisit muutakin, kuin ensimmäisen runon.
Yksi runo ei anna kuvaa kokonaisuudesta, eikä oikeaa kuvaa minusta kirjoittajana. ***
 

Me ollaan prinsessoja
itketään vaikka yhdessä
tehdään maailmasta kauniimpi
nauretaan kaikelle muulle

Olet nimittäin timantti
Olet keiju, sielunotus
Olet toinen sydämeni kantaja

Silmäsi näkevät tähdistä
hymysi asuu sydämessä
onnesi on onneni almu

Voi sitä, joka sinut kadottaa
katoavainen ihmislapsi,
huomaa hän olevansa yksin

Karvaan jälkeen makea
maistuu niin paljon paremmalta

Selite: 
Korvaamaton. Ystävä <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Silmäsi näkevät tähdistä
hymysi asuu sydämessä
onnesi on onneni almu

Kauniisti sanottu<3 Todella ihanaa tunnetta on tämäkin runosi. Pidän tyylistäsi kirjoittaa runoutta.

Tämä on hyvin kaunis ystäväruno! Kun saa itkeä yhdessä ja myös nauraa yhdessä, se on mitä parhainta hoitoa alakuloiselle mielelle.

Silmäsi näkevät tähdistä
hymysi asuu sydämessä
onnesi on onneni almu

Kauniisti sanottu<3 Todella ihanaa tunnetta on tämäkin runosi. Pidän tyylistäsi kirjoittaa runoutta.

Tämä on hyvin kaunis ystäväruno! Kun saa itkeä yhdessä ja myös nauraa yhdessä, se on mitä parhainta hoitoa alakuloiselle mielelle.

 

Käyttäjän kaikki runot