Vieno tuuli vilvoittaa

Runoilija 5669cf8402a6ef3933cf96e442a99a38

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 14.8.2018 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mysteerinen omituinen otus;)
 

Aurinko kultaa maailmaa säteillään,
peilaten pintaa järven,
upoten sen syvytyyteen,
vieno tuuli laineita keinuttaa,
pinnan kilpaa kera auringon välkkymään saa.

Rauha valtaa mielen,
hiljentymään saa,
ääni sorsapoikueen rikkoo hiljaisuuden,
tuuli osuu kasvoille vilvoittaen,
aurinko lämmittää,
rauhoittaa,
suvesta nauttimaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesänmakuinen runo joka saa kaipaamaan mökille!

Ihania kesäisiä mielikuvia runosi maalaa...tällainen on täydellinen,rauhallinen kesähetki...=)

Ai, kun pääsisi mökille. Siellä voisi nauttia tämän runon kertomasta tunnelmasta.
Hieno runo kesäisestä päivästä.

 

Käyttäjän kaikki runot