Jokainen hetki

Runoilija 5669cf8402a6ef3933cf96e442a99a38

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 14.8.2018 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mysteerinen omituinen otus;)
 

Jokainen hetki ainutlaatuinen,
koskettava,
vain pieni hipaisu,
merkki elämästä,
kultaakin kalliimmasta.

Sanat ei riitä kertomaan,
tunteiden voimaa,
rakkautta,
syvälle sieluun koskettavaa.

Hetkeäkään ei pois antaisi,
kaiken tallentaa haluisi,
sulkea sydämeen,
vaalia rakkaudella,
täältä ikuisuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen hetki ainutlaatuinen, niinkuin runosikin. Tässä on todella herkkä ote elämään ja kauniistippa olet se tässä esittänyt. Hienoa.

kaunista, kaunista, elämänmakuista, onnistunein sanoin kerrot, hetkestä, jokaisesta, yhdyn sanoihisi

Vahva tunne ei aina tarvitse sanoja

täs on upee ajatus! jokainen hetki on tärkeää,
niin ilot kuin surut, terveydestä puhumattakaan,
enkä ole vielä edes päässyt rakkauteen.....
herkän kaunis runo!

IHANA!!! tuo loppu on niin ihana että kyyneliä pukkaa...

 

Käyttäjän kaikki runot