Nirppikselle

Runoilija 5669cf8402a6ef3933cf96e442a99a38

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 14.8.2018 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mysteerinen omituinen otus;)
 

Hetki jolloin maailmaan saavuit,
hetki joka piirtyi sieluun syvälle,
sanattomaksi tekevä,
kyynelvirran onnen,
helpotuksen aikaan saaden.

Sinä pieni kultakimpale,
rakkaudesta syntynyt,
rakkaudella varttunut,
maailmaan varoittamatta saapunut.

Tuntuu kuin maailma pysähtynyt ois,
kun äänesi sinne kantautui,
sydän pakahtui,
kun katseesi herkkä sieluuni osui,
pieni kehosi syliini painautui,
lämpösi aistien,
tunteiden sanoinkuvaamattomien,
suunnatoman hellyyden,
ikuisen rakkauden,
kera matkan elämän alkaen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Äidinrakkautta parhaimmillaan.

Ihana. Omat onnenhetkeni muistan tarkkaan, niistä on jo kauan,vaan vauvan tuoksua, olemusta ja ainutkertaisuutta ei voi koskaan unohtaa.

Ja poikani ja miniäni kokevat tuon onnen ihan pian. Ja minä mummona sivusta seuraan.

Kaunista, erittäin kaunista ja koskettavaa.

OI, kaunis ja herkkä runosi, ensikatse ja "nirppis" lämpöisenä sylissä, voisiko maailmassa olla enää kiire mihinkään

 

Käyttäjän kaikki runot