Hauraana

Runoilija Mina April

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En minä anna periksi -
enempää kuin
itseni verran

 

Tänään näen itseni
tuosta ikkunasta

ujona, vaan kutsuvana

kuin tulevan syksyn
haurastama puunlehti

jos hän – kuin tuuli
tulisi koskettamaan
kun eniten tarvitsen,
niin värisisin,
tanssisin,
taipuisin hänen –
tuulen huulille

lepäisin vihdoin

edes sen annetun hetken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastun joka lukukerta yhä enemmän...
herkkää, "tuulen huulille"...ihanaa:)

Elämä voisi olla niin kaunista, kun vain osaisimme ottaa vastaan sen hetkisissä... hauraissakin.

Runosi lunastaa nimensä.

Kaunis ja herkkä toivomus...käyttämäsi vertaus toimii hyvin.

Hauraana mutta avonaisena on tämä runo sanoillaan minua koskettava.

Tuli mieleeni sellainen läpinäkyväisyys - ja se tekee upean kädenojennuksen tällä runollaan lukijalle :)

Miten raskasta onkaan epävarmana odottaa. Hienosti ja koskettavasti kirjoitettu teksti.

Oiva kontekstuaalinen itsereflektio.

Se annettu hetki on parasta. Muisto mielesi pohjalle. Kosketus on kaikki mitä iho tarvitsee.

Tässä on suuri jos. Varoen toivottava rakkauden täyttymys. Toivon ja epätoivon taistelua, kuitenkin niin että toivo yrittää selättää taistelun. Ja niin kauan kun tällaisissa asioissa on hitunenkin toivoa niin se yleensä on hallitseva osapuoli, kaiken huomion vievä.

niin syyslehtien haurautta, kauniisti siitä kerrot, lepohetkeä pyydät, hetkeksi, ihana runosi

Kiehtova ja kaunis kuvaus rakkauden kaipuusta ja toiveista löytää rakas ystävä!

Voi kuinka kevyt, hauras toivon tunnelma välittyy runostasi. Miten voikaan olla näin herkästi ilmaistu toive. Kaunista. Lopun toiveen täyttymys, edes hetken, täydentää hyvin hienon runon.

Kaunis ja hauraudessaan vahva runo. Tässä on kaipauksen tuntu.

romantiikkaan taipuvaa tekstiä. tuo pieni hauras tunne, siitä, kun toivoo jotain, mitä juuri sillä hetkellä ei kykene saamaan. tuntee olonsa niin pieneksi ja voimattomaksi. kuin tulevan syksyn haurastama puunlehti... tuossa on sellainen lause mikä iskee. siitä vaan jotenkin jää sellainen vaikutelma kuin olisi odotettavissa tämän tunteen jatkuvan vielä pitkälle tulevaankin syksyyn. hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot