Suloinen yö

Runoilija Erasmus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2003
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 7:37

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1955

Elän Rakkaudesta elämään. Esa
 

Yön suloinen viitta,
laskeutuu yllemme.

Kuvioina tähtitaivas,
tyynyinä utupilvi pehmoinen.

Kietoudumme samettisen,
unen syliin.

Sinun kanssasi haluan,
samaan haavemaailmaan.

Selite: 
Haaveita..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot