Tärkeä ystäväsi

Runoilija Assariah

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2003
Viimeksi paikalla: 6.4.2023 3:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.1.1987

Lapset eivät ole kunnosa. He vain istuvat nurkassa ja puhuvat ihan outoja. Enään ei kuulu naurun helinää. Lelut pölyttyvät lattialla. Miksi kukaan ei auta? Koska lapsien vanhemmat ovat kuolleet, eikä kukaan tiedä...
 

Miten voi ihminen loukata ihmisiä joista välittää...

Mikä saa ihan normaalin ihmisen tekemään niin pahaa jollekin josta välittää...

Mikä saa unohtamaan kaiken sen mistä olet elämäsi aikana välittänyt sekunnin sadasosassa...

Elämä on vain joskus totaalisen perseestä.

Selite: 
Miksi pitää loukata ihmisiä ympärilläsi
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä loukkaa usein juuri rakkaimpiansa. Suomalaisen luonne on sellainen että vältellän konflikteja tuntemattomien kanssa. Poikkeuksena humala. Puretaan höyryt läheisiin. Ennemmin puran nyrkkeilysäkkiin.

Hyvä runo. =)

 

Käyttäjän kaikki runot