Voitaisiin kai sanoa

Runoilija Mac O. Wizzch

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2003
Viimeksi paikalla: 31.1.2023 12:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.5.1976

 



 Tee mitä ikinä haluat
tuomitsematta itseäsi,
muut tekevät sen puolestasi
joka tapauksessa,
jos eivät ymmärrä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä elämänohje, pitää varmasti paikkansa <3
 

Käyttäjän kaikki runot