Nimetön

Runoilija ~Fuchsia~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä luovuin elämästäni
Käännyin miljoonia ihmisiä vastaan

Heitin sormukseni, ikuisuuden lupaukseni
Jotta tulisit

Jotta saisin sinut omakseni

Edes hetkeksi

Sairaalan valkoisten seinien takana
Minä makasin viikkoja

Odottaen sinua
Haaveillein kosketuksestasi

Katseesta
Joka sanoo taistele

Joka kertoo että olen jonkun arvoinen

Mutta et tullut
Etkä tule

Ja kun kysyn arvoani
Sanot ettei ole mitään sanottavaa

Hei olet väärässä
Minulla on arvoa

Jos ei sinulle niin jollekin toiselle

Minä heitin kaiken takiasi
Henkeni laitoin pantiksi

Hengelläni on oltava arvoa
Minulla on arvoa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot