Sinä

Runoilija Juice

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

www.11syyskuu.org -the truth is out there- Rauhan puolest sotiminen on sama ku neitsyyden puolest naiminen.
 

Huulesi sun niin ruusuiset
tänä yönä toisilleen tanssii.
Mullasta maan, mistä tullutkaan
olet sinä. Murheeseen mieleni marssii.

Silmäsi sun niin kirkkaat
hellyyteen ja himoon haluavat.
Yöstä taivaan, mistä tullutkaan
olet sinä. Linnut lohdun laulavat.

Äänesi sun niin sointuva
vetää vertoja tuoksulles.
Sua kaipaan, et tullutkaan.
Lemmen loisin luokses.

Sydän vielä vartoo,
keho kaipaa kuolemaa.
Mun maailmaan et tullutkaan.
Tovin tahdoin tuonelaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis rakkausruno, ihana sointu ja sanat

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Juice Aika 20.7.2006 1 Runo
Juice Mahdollisuudet 17.7.2006 0 Runo
Juice Mahdollisuus 17.7.2006 3 Runo
Juice Mikä tunne! 21.9.2006 6 Runo
Juice Nimetön 10.1.2007 3 Runo
Juice Pelko 17.7.2006 2 Runo
Juice Särö 20.7.2006 1 Runo
Juice Silence 10.1.2007 2 Runo
Juice Sinä 21.9.2006 1 Runo
Juice Tila 20.7.2006 3 Runo