Mikä tunne!

Runoilija Juice

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

www.11syyskuu.org -the truth is out there- Rauhan puolest sotiminen on sama ku neitsyyden puolest naiminen.
 

Itkemään sateen sain,
kielotkin kastoi se juuri.
Rakkautta nyt tunnen vain,
hämmennykseni kovin suuri.

Toivosta tuskin mä luovu en,
enkä kaipauksesta.
Sanottiin: Toivosta luopuen,
luovut myös rakkaudesta.

Saa värit sateenkaaren,
ja ruskan ja taivaan myös
muuttua ja heittää haaveen
sinne missä vietät yös.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suuren runoilijan kaimaa katsomaan tulin,
runosi upean edessä vallan sulin.
Romanttisia haaveita sulla,
kiitoksen paikka mulla!

Valloittavan kaunista. ^^

Upeaa tunnelmointia runossasi. Kauniisti riimitetty runonen; pidin♥

Kauniita kielikuvia, hienoa tekstiä.

kaunista ja ah, niin romanttista..

Voi,mikä ihana runo täynnä rakkautta! Aivan upea,suosikkeihin!
Mahtavaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Juice Mahdollisuus 17.7.2006 3 Runo
Juice Pelko 17.7.2006 2 Runo
Juice Mahdollisuudet 17.7.2006 0 Runo
Juice Aika 20.7.2006 1 Runo
Juice Tila 20.7.2006 3 Runo
Juice Särö 20.7.2006 1 Runo
Juice Mikä tunne! 21.9.2006 6 Runo
Juice Sinä 21.9.2006 1 Runo
Juice Silence 10.1.2007 2 Runo
Juice Nimetön 10.1.2007 3 Runo