hypsis

Runoilija Kukka-Mummo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hypsis..

hyppäsin tänne,
tähän jäin,

ikävän puvun riisuin,

muistaisnpa käydä toistekin

:)

Selite: 
ihana viivähtää runojenne seurassa taas
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava hauska runo. Hyvää syntymäpäivää

Kukkamummolle antasin mahottoman suuren ruusupuskan.

<3Onnittelen syntymäpäivänäsi!<3

Kyllä se muisti virkistyy, kun tulee runon nälkä. Oikein paljon onnea!

onnitteluksi
tässä mummolle kukka
muistimerkiksi
-etenkin juuri siksi
että hypsistelisit... :))

@}->-->--------

Mie oon ihan äimänkäkenä ja tosi onnellinen.

Hauska tavata taas!
Pupujussina ilmestyit!

Hassu runosi on. Kiitos tästä.

vekkuli veijari runonen

Onnea Kukka-Mummolle

 

Käyttäjän kaikki runot