Palelee

Runoilija Eija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Toivon,että voin runojeni kautta antaa teille jotakin*
Pienen palan itsestäni,elämästäni.
 

Kylmät kädet
lämpiää
parhaiten
käsi kädessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tiedän lämpimämmänkin paikan, mutta tämä runo on hyvänmielinen ja jättää hymyn lukijan huulille.

Totisesti Totta. Ihana ajatus ja Ihana runo.
:)

Suloista. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE!

Hyvää syntymäpäivää

~ Söpö runo ~ SYDÄMMELLISTÄ
SYNTYMÄPÄIVÄÄ RUNOYSTÄVÄLLE TOIVON ~

Niissä on sitä rakkauden lämpöä joka hehkuu sydämeen
Sydämellistä syntymäpäivää!!

Totta. Muutamalla sanalla lämmin vaikutus.

Kyllä alkaa lämmetä kun mie annan sulle tassua.

Ihana pikku runo! Lapaset ei ole mitään tämän rinnalla!

Söpöä :)

Näin on:-)))
Hyvää syntymäpäivää!!!!!

Voisiko paremmin sanoa! HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

Toivon, ettei edellisen runosi katse tappanut.
Jo yli kaksi vuotta hiljaisuutta. Jos heräät ja huomaat, onnittelen sydämestäni synttärisankaria tänään.

Suloisuus^^

Hienosti lausuttu!
Pidän:)

Kesällä toivon että sinun ei tarvitse palella. Lämmin halaus. Kesä-Esa

Niinpä. Suloista :)

Ihanan lyhyt, ja muuta ei tarvita!

niin totta =)

Aivan tajuttoman suloinen..

lyhyt mutta ytimekäs. tykkään tämmösist. :)

 

Käyttäjän kaikki runot