Syntymäpäivä

Runoilija Eija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Toivon,että voin runojeni kautta antaa teille jotakin*
Pienen palan itsestäni,elämästäni.
 

Tänään täytän neljä ja nolla.
Elämä on mallillaan,
mikäpä tässä on olla.
Elämää takana,
elämää edessä.
Karttunut on kokemusta,
iloa ja surua,
paljon onnen muruja.

Olen elämääni tyytyväinen,
itsenäinen nainen.
Nautin joka päivästä
eteen tulevasta.

Runoilijoille myös kaikkea hyvää,
eläkää täyttä elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh. Taidatpa olla sitten tasan kaksi vuotta minua nuorempi..., jos nyt en ikääni väärin muistanut...

Onnea ja iloa edelleen,-- oot hyvän ikäänen nainen,-- jatka vain täysillä ;))
Kiitos kivasta toivotuksesta ;))

Me mokomat elämme tätä täyttä elämätä, emme elämätä elämättä jätä.

Riemullista syntymäpäivää sinulle ystäväni.
On ollu ihan ikävä sinua. Mie kun tykkään sinusta kuten hupsu puurosta. Tiijät sie sen.

Suurimmat onnittelut!
Pyöreitä olet nyt täyttänyt!

Elämää on edessä,
ja menneisyyttäkin voi muistella.

Mitäköhän se tulevaisuus tuo? :>

Onnea! =)

Kiitos kiitos ja oikein lämmintä syntymäpäivää Sinulle.

Hieno ja elämänmyönteinen runo! Hyvää syntymäpäivää!

Paljon onnea Sinulle! Hienon runon kirjoitit; mietteitä ja pohdintaa elämän varrelta ja myös uskoa huomiseen...Ihanaa, että olet tyytyväinen. Niin harva voi sanoa noin omasta elämästään!

Ihanaa ja onnellista elämää!
Onnea ja halaus sinulle.
Esa

Mukava runo. Paljon onnea sinulle.

Onnea <3

Hyvä runo.

onnea vaan sinulle "pikkuinen" toivotan, hieman vanhempana, kerrot ihanalla tavalla

Kiitos ja oikein paljon onnea! Lämmin on runosi!

en tosin usko että
nainen voi olla syntymäpäiväänsä
tyytyväinen joten onnea on syytä
toivottaa

Uutta runoa mietin ja voivotan,sun oma runosi

on valmis, joten toivotan ONNEA syttärillesi!!!

Mukava tässä tuulen tuiverrusta kuunnellessa,lukea tälläinen positiivinen runo!

Runostasi välittyy tosi mukava asenne ikääntymiseen ja elämään. Onnea tänään ja eteenkinpäin.

 

Käyttäjän kaikki runot