Hetki

Runoilija Kaisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunein satu
 

Aamuun on vielä hetki,

sen hetken miten mä käyttäisin?

Sänkyynkö menisin

silmäni sulkisin ja pois tämän hetken nukkuisin?

Vai tähänkö jäisin istumaan,

pimeyttä katsomaan,

elämääni vatvomaan?

Jossain kaukana soi musiikki.

Sinnekkö menisin

tanssimaan itseni sekaisin

ja jotain juomaan tietenkin?

Aamuun on vielä hetki.

Hetki vain enää kuitenkin

ja aamulla jälleen kerran

väsyneenä huomaan:

Sen jälleen kadotin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot