Kesäni

Runoilija Sailmaid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikäli minulle olisi taivas
Se olisi siinä hetkessä
Siinä katseessa
Sinun katseessasi

Koska me emme ole
meitä ei tule
Siitä huolimatta
Minä olin sinun

Maailmamme on
kahtaalla
toisiltamme poissa
Ilman totta

Silti silloin
Minä katsoin
vaikken nähnyt
Silmäni olivat auki
Silti sokeat

Ja katso
jälleen minä näen
Ilman katsetta
sokein silmin.
Silti sinut.

Selite: 
Se hetki, jota ei tapahtunut. Paitsi todellisuudessa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, tämä tapahtui minulle juuri äsken!

Niin ja synttärionnea!

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot