Piilottaa ja paljastaa

Runoilija Sailmaid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä istut keittiön pöydän päässä
pehmeällä nojatuolilla
silmissäsi kysyvä katse
hartiat kohonneina
varautuneena.

Minä sohvalla mahallani
mietin sinulle vastausta
sanoilla sinua koskettamaan
sillä käteni ei yllä.
Merkitykset ovat minulta hukassa.

Henkinen sota on syttynyt välillemme
muuten rakkaat ystävät
hetkessä vieraiksi muuttuneet
yrittävät samanaikaisesti
piilottaa ja paljastaa.

Puhua kielikuvin.
Lukea rivien välistä.
Kuulla sanomattomat viestit.
Tulkita pelkät äänenpainot.
Keskustella siitä mistä ei puhuta.
Nytkään.

Lopulta olemme yhtä hukassa
kuin ennen keskustelua
Satoja sanomattomia ajatuksia
Yhdestä olemme yhtä mieltä:
Tämä oli tärkeä hetki.

Eikä vieläkään ole selvää
hämmennämmekö soppaa lisää
vai annammeko sen jäähtyä.
Silmissämme kuitenkin lempeät katseet.
Hymyissä levollisuus.
Siltamme runko jälleen vahvistettu
seuraavan epävarmuuden aallon törmätä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sul sana hallus, runos luettava
mut,
kerron myöh

 

Käyttäjän kaikki runot