Täysikuu

Runoilija annifanni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOJA SILLOIN KUN AJATUS LENTÄÄ,KUN MIELI OTTAA KIINNI PERHOSENSIIVESTÄ,KUN KYYNEL PESEE POSKEEN LÄMMÖN,KUN SIELU ON NIIN TÄYNNÄ , ETTÄ SE RÄJÄHTÄÄ TUHANNEKSI TÄHDEKSI.
 

Täydellinen täysikuu.

Täysikuu.

Ahne avoin valo
suoraa tyrmää
valvoja.

Huudanko?
Ulvonko?

Ihmis sisu.

Unet tulevat,
unelmat.

Täydellinen täysikuu!

Jossain ulvoo unelmat!

Selite: 
Niin...unelmat ja todellisuus!
Kategoria: 
 

Kommentit

Siitäköhän munkin painajaiset johtuvat!!!!
Upee runo!

 

Käyttäjän kaikki runot