Älä vie tätä ikävää

Runoilija henrik j toloppanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen on valintojensa summa..
 

Älä vie tätä ikävää

Sataa vettä,
tuuli puita riepottaa.

Ne nöyränä kumartaa,
voiman edessä.

Katson tuota,
luonnon näytelmää.

Radio haikeasti toistaa,
tuttua rakkauslaulua.

Pyydän armoa,
älä vie tätä ikävää.

On tässä huoneessa,
edes jotain sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot