Sinunko?

Runoilija foxfire83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

silloin tällöin runoilija sielu, kun siltä tuntuu.. :) runot tulevat syvältä, omista tuntemuksista tjn.. tärkeitä siis.. Motto: elä joka päivä, kuin se olisi sinun viimeisesi.
 

Kuljen kapealla metsä polulla.
Sade minut kastelee.
Näen varjon puun takana.
Oletko se sinä, sinä jota etsin?

Tunnen kuin jokin seuraisi.
Näen silmät, pimeässä.
Karvat nousee ihollain.
Silmät ovat niin, kauniit.

Tulet luokseni, suutelet huuliani.
Mietin mielessäni, oi kuinka olenkaan kaivannut.
Vaikka vain hetki sitten kohdattiin.
Sä viet minut, metsä aukiolle.

Rutistat minut, lämpimään syliisi.
Ja sanot, rakastavasi.
Tahtoisin olla tässä aina, saanhan olla?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, kuinka kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot