tähteni

Runoilija foxfire83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

silloin tällöin runoilija sielu, kun siltä tuntuu.. :) runot tulevat syvältä, omista tuntemuksista tjn.. tärkeitä siis.. Motto: elä joka päivä, kuin se olisi sinun viimeisesi.
 

Makaan ruohikolla katsoen tähtiä, tiedän että sinä olet jossain tuolla vain valaisemassa meidän kaipaavien taivalta.
Vierelläni on minun oma tähteni, joka pitää sinua kädestä silloin kun sinä kaipaat meitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

Runosi ovat kauniita ja ne ovat kirjoitettu sydämesi pohjasta.

 

Käyttäjän kaikki runot