KUISKAUS

Runoilija foxfire83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

silloin tällöin runoilija sielu, kun siltä tuntuu.. :) runot tulevat syvältä, omista tuntemuksista tjn.. tärkeitä siis.. Motto: elä joka päivä, kuin se olisi sinun viimeisesi.
 

painan pääni tynylleni, suljen silmäni.
Kuulen kuinka jokin kuiskaa korvalleni.
"minä rakastan sinua" kuka se on joka joka ilta kuiskaa mun korvaani noi tutut sanat?
Oletko se sinä jota ajattelen iltaisin vai onko se jokin joka odottaa minua vierelleen.
Saanko sitä koskaan tietää?

Selite: 
ei ihan parhaintani!
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo. jä hiukan jopa mietityttämään runon sanoma ja sisältö.

Kyllä tämä runosi on parhaimmasta päästä ystäväni.

 

Käyttäjän kaikki runot