Kukko tunkiolla

Runoilija jyskov

Älytönnä synnyin ja kuolen
Mieluummin se
Kuin perseitä nuollen

Ennen vaikka huusissa paskatikkua vuolen
Äkistäen torniin huolen

Kuiskaan:
Com si, com sa
Kärsien sydämessäin Cupidon nuolen

Lopuksi
That's it
Ja daa daa daa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

: ))

Aitona, omana itsenään vaan.

life is hard and then you die... hyvä moraalinen opetus tässä kuitenkin, selkä suorana elää ilman perc:n nuolemisia vaikka sitä niin monet olettavat tapahtuvaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot