Tapsa

Runoilija jyskov

Peitto
Hikinen mies
Kissa
Kieli ees

Aamu
Valkenee
Anna ees nukkua hetken ees!

 

Selite: 
Aamurutiinit :D Tapsa nukkui pois parhaassa iässään, 8 vuotiaana vuonna -16.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

:)) Ihana!!

tapsa rules <3

Semmosia ne kisulit ;D
Jospa tänä aamuna antoi nukkua kauemmin.
@--]---]--- ja onnitteluhalit syntymäsi päivänä.

" Tapsukka " tassuineen tepsuttelee viereen ja kielellään lipaisee
varmaan päivänsankaria onnittelemaan. :)

ONNEA!!!

 

Käyttäjän kaikki runot