Ilta viihteellä

Runoilija jyskov

Kasarirock
Älytön viiskymppinen
Ei nuoriso ymmärrä
Mitä on pitää hauskaa

Muistot
Tuttujen biisien myötä
Tulvii mieleen
Saa jalat liikkeelle

Kappaleet
Blondien, Girlschoolin
Ei ehkä merkitse nuorille mitään
Mutta se on elämää

30 vuotta sitten
Kuumaa ja totta
Aivan kuin nyt

Selite: 
Kuuntelemassa vanhoja covereita. Jalat kipeenä mutta oli pitkästä aikaa "haaskaa" :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus sitä niin kaipaa viihdettä!
Ja kyllä sitä myös oikeesti tarvii joskus.
Kiva runo, elämänmakuinen ja iloinen.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Haaskaksiko luulivat?
Mies paarraassa iässä.
Onneksi olkoon synttärinä!

Pää veis enemmän kuin jalat kantaa,
mutta i h a n i a mistoja!
Ilta viihteellä joskus tekee kuitenkin hyvää.

 

Käyttäjän kaikki runot