Yöllä

Runoilija jyskov

Uni on
Union
Sekoitus ajatuksia

Häivähdys todellisuutta
Surrealistista

Toiveita toteutumattomia
Eksyneitä haaveita
Selite: 
Miete
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uni ainakin on hyvin tärkeää kaikille, joka yö <3 
 

Käyttäjän kaikki runot