Muisto

Runoilija jyskov

Kaksi perhosta
Toisella päivä aamussa
Toisella illassa

Lepattelee auringossa
Nauttien elämästä

Eväsretkellä mehua ja leipää
Yhdessäoloa

Pieni paratiisi
Olla kiinni hetkessä
Nauttia eväsretkestä

Lämmin tunne syksyisessä puistossa
On isänä oleminen niin hienoa

Isä selittää: Se on jäkälää
Ei eläin eikä kasvi
Eikä sienikään

Lapsi kysyy: Mikä se sitten on?

Isä vastaa: Se on jäkälää...
Selite: 
Muisto 15 vuoden takaa, tyttärelle ♥️
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lapset kyselevät hyvin viisaita, aikuiset ei osaa vastata aina <3 
 

Käyttäjän kaikki runot