Kalareissu

Runoilija jyskov

Kiskis ja kurnauskis lähti kalastamaan
Vene vuotava upposi

Märistä kateista tuli kissakaloja

Löysivät satama-altaasta meritursaan
Takaa uponneen betoniporsaan

Tursas suostunut ei lounaaksi
Musteet suihkautti silmilleen
Loppui takaa-ajo lyhyeen

Härkäsammakko rannalla ihmetteli
Kahta kattia jotka pintaan pulpahti

Kotvannkalliolla kkärvisteltyään
Lautan päättivät rakentaa

Yhä kalaa teki mieli
Ajatuksestakin kostui suunpieli
 
 
Selite: 
Vanha tarina
oletus

Kommentit

Hyvä vanha tarina, olet kirjoitellut jo kauan aikaa sitten <3 
 

Käyttäjän kaikki runot