Sarkasmi

Runoilija jyskov

Eihän kukaan kirjoita runoja
On se vaan niin homojen hommaa

Myös lukeminen

Olenko siis lesbo?

Tykkään oluesta
Ja piirakansyönnistä
Selite: 
Aivopieru
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipa tosiaankin "aivopieru", kaikki saavat runoilla <3
 

Käyttäjän kaikki runot