Kissat pistoksissa

Runoilija jyskov

Kulkukolli nartun löysi
Tilan syrjäisen uuninpankolta

Pihalle hiipi varoen
 
Oli ikkuna auki keittiöön
Sisältä tuli tuoksu herkullinen

Oli kupeissa kermaa, silakoita

Kolli ei kursaillut
Iski kiinni
Popsi silakat 
Latki kerman

Pestessä viiksiään
Vainusi tuoksun vienon viettelevän

Uuninpankolle hyppäsi
Sieltä löysi nartun pehmeän

Narttu hieman kainosteli
Kolli arpinen kun pullisteli

Suostui kumminkin treffeille
Kolli kun pyysi retkelle

Nartun vei lammelle
Voitti sydämen piisamipaistilla

Herkuttelun jälkeen kotia kohti
Kolli yöksi sai jäädä

Yöllänkiehnättiin, halattiin
Kuin lusikat nukuttiin

Kolli narttuun rakastui
Tilan tiikeriksi jäi pankolle

Nartun kanssa pitää 
Talon puhtaana hiiristä

Lihava, kiiltävä 
Kaukana tiikeristä

Antoi sydämen 
Löysi vapauden

Kissaa ei voi omistaa
 
Selite: 
Kirjoitettu kauan sitten näille sivuille. Editoitu versio.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Neljä viimeistä riviä täytyy kaikkien muistaa, vaikka miten pahalta tuntuisi.
Kiitos
Iloinen mukava laulu. Hyvä mieli tulee.
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot