Harakanvarpaat kynän kärjestä

Runoilija jyskov

En tiedosta en ohjaa
Ei ajatuksella ole suuntaa,pohjaa

Pintavaahtoa
Skitsofreniaa

Olenko tässä vai tuolla
Itse vai joku muu

Harakanvarpaat kynän kärjestä
Puhki voi ymmärtää tai tulkita

Näkymättömissä näkyvillä

Sanojen,rivien välit
Mustuvat, hiiltyvät rovioilla

Noidat paaluihin sidottuina
Huutavat yksinäisyyttään erilaisuuttaan
Sydämet korventuvat rakkauden tulessa

Inkvisitio on aina oikeassa

Painettuna ajatuksesta tulee herja
Vitsi uskonto normi
Referoitu hormi
Ainoa väylä josta sielu
Tomuna tuiskahtaa taivaaseen

Jeesus Diderot Kant Marx
Platonin alterego Sokrates

Yliopistojen alttareilla
Epäjumalina, palvottuina
Kuka enää uskaltaa ajatella?

Ota ajatus
Muokkaa ja paskanna tuuliin
Sieltä se tarttuu kaikkiin huuliin

Muuttuu totuudeksi oikeaksi
Kaikkien puhumaksi
Ohjelma on valmis

Opinnäytetyö
Robotti bitti desimaali
QQuatro heksa tai joku muu

Ehkä Suzi Quatro ja can the can

En ymmärrä mitään
Ehkä siksi tajuan enemmän

Brassailua termeillä, salakielellä
Merkityksillä lyhennelmillä
Kännykkächat

Kuuluu joukkoon ei kuulu joukkoon
Egojättiläinen ja patriootti
Saattaa olla tai ei filantrooppi

Ajattele ei ihmistä raksalla pajalla
Näitten tulevaisuutta millien tai mikrojen rajalla
Toleransseissa jotka erottavat kelvon sudesta
Täyden vatsan ja nälän toisistaan

Kaksi eri rotua ja maailmaa
Jotka toisiansa ei kohtaa

Kastijärjestelmää ei rikota ei tunnusteta
On vain totuus vallitseva
Kaikkien huulilla myöntönä sanattomana

Puheissa rivien väleissä piilotettuna
Ohjaamossa luolamies valvomassa
Valvoo tai nukkuu ei kukaan uskalla tulkita

Viiksenvärähdyksissään on valta tuomita

Poisto tai roisto leiriin tai sairaalaan
Sanoissaan on ruskean totuuden toisto

Viikset ei tärkeät vaan hahmo on
Jonka totuus on rajaton

Marsulauma paahtaa kohti merta
Ei aivoissa ole verta, vain uhoa
Pois pois tungoksesta kohti tuhoa

Lebensraum johtajan käskystä

Ruskea totuus takaa
Että marttyyri makaa
Taivaassa paratiisissa valhallassa

Matriisissa sama se
 
 
Selite: 
"Ja äiti on äiti ja lapsi on lapsi, ne yhdessä nyyhkyttää" *Juice Leskinen* Tämäkin kaipaa nuotteja osaajalta :-)
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttavaa, toivottavasti saat vielä nuotit joltakin upeisiin lauluihisi <3
 

Käyttäjän kaikki runot