uskotko

Runoilija just for love

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dont be slave of hate
 

Osaanko luoksesi enään koskaan
uudestaan löytää
saanko kosketuksesi uudestaan tuntea

haihdutko ikuisuuteen
katoatko muistoihin

vaan muistoissain palaatko
koskaan elämääni

saman valon sydämmessäin
sytyttämään
ja toivon rakkauteen palauttamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ninpä,huokaus
itku tuli....

Tätä miettii joskus itsekin...

 

Käyttäjän kaikki runot