Nimetön

Runoilija just for love

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dont be slave of hate
 

joidenkin luuli kestävän
tunteiden yli elämän
mutta vuosien jälkeen kun silmäni avaan
kaiken tuon edessäni haihtuvan nään
kirkas on maailma kylmä niin
miksi tuohon valheeseen uskoisin siis
jatkanko tästä vai vaivunko pois
kysymys tuo on lähes mahdoton
vastauksen antaa ikuisuus tuo..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot