hitto

Runoilija just for love

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dont be slave of hate
 

pienen sydämmen tunnen sykkivän,
vaan onko tuo sydän sttenkään mun
rytmi tuo tuttu on lyönnin saatan tunnistaa
vaan valheen verkoonko se mut tuudittaa
saanko sittenkään vapautta tunnustaa rinnain rakkaimpain
vaan yksinkö verkkooni jään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot