Aika

Runoilija NarnianKuningatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heitin ajatuksia pilviin.

Satakoon ne lumihiutaleina
hohtavan valkealle hangelle
runon muotoon.



Viikon 39 runoilija.

Lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni.
 

Kun en syntynyt tänne tehtaan paketissa
elämän käyttöohjeet olivat vain suuntaa antavia

Virheiden minimoimiseen tarvittava aika
maksimoitui useasti peittäen alleen tärkeimmän seikan

Kun on tarpeeksi vanha - voi aloittaa kaiken alusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksia herättävä runo!!
Kaikille ei anneta mahdollisuutta uusintaan. Virheistä oppii mutta myös kärsii ainakin rakkaudessa.

Upea ajatus ajasta ja elämästä.

Järkevää... Ja niin tehdään..
Hauskaa synttäriä!!

Ajalla on merkillinen tehtävä. Se vie lopusta alkuun.

 

Käyttäjän kaikki runot