Lyhyesti

Runoilija NarnianKuningatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heitin ajatuksia pilviin.

Satakoon ne lumihiutaleina
hohtavan valkealle hangelle
runon muotoon.



Viikon 39 runoilija.

Lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni.
 

Tyhmemmässä seurassa
ei tarvitse olla niin kovin sivistynyt
ollakseen sivistynyt...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän tuo menee.

 

Käyttäjän kaikki runot