Sateenkaaren väreissä

Runoilija NarnianKuningatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heitin ajatuksia pilviin.

Satakoon ne lumihiutaleina
hohtavan valkealle hangelle
runon muotoon.



Viikon 39 runoilija.

Lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni.
 

Tänä yönä leikittelen
kuunsäteillä pitkin ihoasi
aina siihen asti,
kunnes tähdet syttyvät silmiisi
ja pilviverho repeää.

Sateenkaaren päässä
koko taivaankansi näyttää
ruusunpunalta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Leiskuva taivas ilmiöi ihanasti rakkauden leikkiä - tässä aistii värejä ja tunteita!

Ihanan aistikas ja viehkeästi lukijaa mukanaan kuljetteleva on runosi sanoma. Tämähän on kuin kaunis matka rakkauden huipulle, sateenkaaren päähän

Ja sateenkaaren päässä on aarre molemmille, eikä se olekaan utopiaa, niinkuin saduissa.

Hehkuvin värein maalaat yösi, niin aistillista ja hellää. Pidin!

Pehmeän sulavaa, ja mitkä pastellinsävyiset eroottiset raamit on runossa.

Maalaus on tuo koko runon kirjo - selkä kaarella.

Tässä kyllä värit ja tunteet räiskyvät...aistikkuudessaan huippuruno!

Uskomattoman kaunista!

 

Käyttäjän kaikki runot