Levännyt mieli

Runoilija WeeQillmans

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.12.2005
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 20:30

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ollaan vaan ja nautitaan
- kookosmaidosta ja bambumajoista.
Paperipainona: korppikotkan kynsi.


Niin...
ja sehän on vain toive, joka ei ole harhaa ei kuvitelmaa.
Siinähän on tavoite ennen kuolemaa!
 

talvena 2009 toivoisin

syksyn jo taas tulevan,
sateineen

pimeässä, kesämielellä

haaveilen

kertaan muistoja ja unohdan tulevia

innostun revittelemään...

Komiasta peilistä näköö läheltä rumasti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielettömän ihana

Aivan ihana!

Aloitus vie lukemaan. Mielenkiintoinen runo, jossa relevanssi tuntuu painottuvan lopussa, joka tuntuu jotenkin erilliseltä ihan omalta ajatelmaltaan. Pidin lopetuksesta.

Aivan IHANA! Tästä tuli lukijakin hyvälle mielelle. Kevyttä, muttei mitätöntä. Kiitos!

Onko sulla rokokooota mistä ittiäs kattelet !!!!??

Ajatuksia herättävä hieno runo.

ihana.
kaunista.
En voi muuta sanoa kuin että hienoa!

Kiva, huumoripitoinen ja lentävä!

Levännyt mieli jaksaa "hupailla"
ja "näköö" asiat positiivisena : ))
Täst mie piän - oikea asenne ; D

tässä on tyyliä!
Erittäin hyvin kirjoitettu. Mukavaa luettavaa näin talvella 2016 :)
 

Käyttäjän kaikki runot