Apache Louise

Runoilija WeeQillmans

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.12.2005
Viimeksi paikalla: 24.3.2024 20:53

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ollaan vaan ja nautitaan
- kookosmaidosta ja bambumajoista.
Paperipainona: korppikotkan kynsi.


Niin...
ja sehän on vain toive, joka ei ole harhaa ei kuvitelmaa.
Siinähän on tavoite ennen kuolemaa!
 

Vain pienen hetken,
vain sellaisen kesäntuoman vihreän ja kasteisen

Sellaisen Sinulta toivoisin;
katselisin ja nauttisin muutamista kosketuksistasi

Vaipuisin kanssasi yhä hämärtyvässä hetkessä,
vaipuisin ja unhoittaisin kylmenevän ja saapuvan

Kuin pieni elämänalkuinen,
joka odottaa ja antaa rakkautta poimijalleen...

...kuin luovuttaen surunsa iääksi

Sellaisen Sinulta haluaisin,
sellaisen... ennenkuin lunta sataa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pieniä toiveita. Kaunis.

Aivan ihana runo! :DD

kaunis. rakkaudentäyteinen:)

Tuollaiset hetket, sydänlämpöiset
kantaa ja mieli kevein siivin lentää.
Rakkauden lämpöiseen pesään jää.
Ihastuin tähän ....*huokaus*

Kaunis, herkkä runo.

*huokaa hiljaa* ja jää nauttimaan haaveilusta, jonne runosi minut kuljetti...

Ah, mikä lämpöinen tunnelma runossasi, läheisyytesi kaipuun sanat ovat kauniita <3
Kosketus, joka saa väreilemään, se on jotain niin.. :)

Kauniisti esität pyyntösi,
lumoat lukijasi!

Sellaista hetkeä kaipaan minäkin, sellaista sanomattoman haikeaa ja lähes savuttamatonta, lieneekö olemassakaan? Kauista.

Tämä voisi olla sonaatti,mutta se on kuitenkin suuri runo,kasteinen,kutsuva.Tämän herkkyys ja
keveys ovat vertaansa vailla,viipyvä pehmeä
tunnelma,kuin kaukaa vuorilta kiirivä kutsu!
Upeat kielikuvat kruunaavat kirjoitetun!

Tunnelma tavoitti ja herkisti kauniilla sanoilla.
Kiitos sanoistasi!

Kyllä tämä on upea runo.

...Ja niin itkee hän...
Upeaa tekstiä, joka iskee niin että kolisee minuun. Kielikuvat toimivat hienosti. Hienoa, vaikuttaa runoutta.

Siulla on kyllä melkoinen taito saada lukijan huomio aivan täydellisesti. Tämäkin runo, ñiin kaunis!

Todella kaunis ja herkkä runo. Elämäntäyteinen.

Todella kaunis runo. Ihanaa haavetta.

Sanomattoman syvälle sattui.
..."sellaisen..ennenkuin lunta sataa"
taitaa ehtiä lumi ennen...ainakin täällä.

Taaskin niin herkkaa ja kaunista sinulta, runoissasi on aina niin kasinkoketeltava tunne, siihen voi samaistua, vierayttaa kyyneleen ja laantua. Nautinnollista kovin nautinnollista!

hekän kaunis on pyyntösi...upea tunnelmapala...

kuinka suloisen kauniisti kerrotkaan, Apache Louise, runosi nimikin on aivan ihana ja vie mennessään

Hienosti kirjoitettu runo, jossa rytmi ja kielikuvat toimivat.

Runossa jotakin Erityistä, Omaperäistä, Kiehtovaa.
Kaunis runotarina alkaa elämään lukijan mielessä,
jättää miettimään, että miten sitten kävikään...

Hieno.

Ihana ja ajankohtainen runo, näin kymmenen vuoden jälkeenkin.
Tällä hetkellä täällä tuiskuttaa lunta ihanasti. 
 

Käyttäjän kaikki runot