Vuodenajat vaihtuvat

Runoilija Esteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on Elämistä varten!! *****Ei kannata tupista. Ota elämästä kiinni ja rutista!!********************************************************************
 

Katso kun lehdet puhkeaa puuhun,
ja tekisi mieli yhtyä tuohon,
keväällä palaavien lintujen kuoroon!

Kesän kukkanen kedolla kaunis niin,
sen Luoja on tehnyt taidolla siihen!
Virran solinaa kuunnellessa,
on rauha niin syvällä sydämessä!

Syksyllä luonto puhkeaa ruskaan,
voiko sitä näkyä unohtaa koskaan?
Jumalan baletissa kauniit on värit,
on saanut hohtoon kaikki sen sävyt!

Talvella hanget ja valkea maa,
puissakin lumet hopeaa hohtaa!
Ikkunaan on ilmestyneet jäätähdet hienot,
Jumalaa kiittää saa Suomenmaan tienoot!

Selite: 
30/01/2007.... ei paljon lisäämistä.. :))
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti olet punonut vuodenajoista runon joka lämmittää lukijan mieltä kauniiden kielikuvien myötä.

 

Käyttäjän kaikki runot