Ole minun

Runoilija Esteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on Elämistä varten!! *****Ei kannata tupista. Ota elämästä kiinni ja rutista!!********************************************************************
 

Sinä tulit minun sydämeni huoneisiin.
Hiljaa astelit, kuiskasit nimeäni.
Kuka olit, sitä kysyin,sitä tiennyt en,
olin yksin vain,hiljaa niin kysyen.
Sanoit sen, tulin tuolta kuin etsien,
sinut löysin, saanhan jäädä,
edes hetkisen.
Sinä tulit, sinä jäit, ja jäädä sait.
Ethän lähde sä enää mun sielustain.
Ole siinä, vain hiljaa, niin kuulet sen,
on paikkasi sinun, sua päästä en.
Oli elämäni tyhjää, nyt täytät sen.
Ole minun, tämän elämäni mittaisen.

Selite: 
---Tämä tuli kuin tyhjästä--- vaikka tyhjästä on paha nyhjästä.. =0)
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnitteluni! Tunteikas, herkkä.

No enpä tiedä-

joskus se tyhjää täynnä oleva, onkin täynnä jotain sellaista mistä syntyy itse kaikkeus.
Vaikka vain sanojen sellainen.

ihmisen mittainen- ihmisen täyttävä runo.

Herkkä toivomus kauniissa runossasi. Hauskaa syntymäpäivää.

Kaunis ja herkkä toivomus:)
Iloista syntymäpäivää!!

 

Käyttäjän kaikki runot