Kesä on rakkaus.

Runoilija Madonruoka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on suolainen sillinpala
höyryävillä uusilla perunoilla
voinokareen kera.

Maukasta ja ravitsevaa
aisteja virvoittavaa ja niin
nopeasti ohi.

Rakkaus on aurinkoisella terassilla
nautittu lonkero jäillä
ja kuin jäät myös rakkaus sulaa jättäen
valjun jälkimaun.

Rakkaus on kesä
ja kesä on rakkaus...

...katoaa kuin ruskeat lehdet
leijumassa taivaalla täynnä
haikeita muistoja...

Selite: 
Hiostava keli...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevyitä nautintoja, jotka eivät kesää vaadi. Perimmäiset kysymykset ja periaatteet kuultavat runon läpi. Ja tuhlattu aika...

 

Käyttäjän kaikki runot